Op speciaal verzoek kunnen vanaf vandaag ook de collega’s met een @nsstations.nl mailadres zich aanmelden bij TrackFood. Welkom collega’s!

TrackFood is exclusief voor de NS collega’s werkzaam in de rijdende dienst en op de stations. Om dit te waarborgen is het alleen mogelijk om je aan te melden met een @ns.nl mailadres. Er zijn echter ook een aantal collega’s die gebruik maken van een @nsstations.nl mailadres. Deze collega’s komen we graag tegemoet door dat domein ook toe te staan op TrackFood.

Deze post heeft 2 reacties

  1. Wilma

    Hoe krijg ik de app op telefoon?

    1. admin

      Hoi Wilma, TrackFood is strikt genomen geen app maar een website. Bij het eerste bezoek aan TrackFood op je telefoon krijg je een pop-up met de vraag of je TrackFood aan je startscherm wil toevoegen. Zodra je TrackFood daarna vanaf die knop start, gedraagt de site zich als app.

Reacties niet meer mogelijk.