Algemeen (2)

We vinden het leuk om je op de hoogte te stellen als er nieuws is op TrackFood. Denk hierbij bijvoorbeeld aan leuke acties! Door toestemming te geven krijg je in je webbrowser een melding als er belangrijk nieuws is. Je kunt deze toestemming altijd intrekken als je dat wil.

Nee, TrackFood is een initiatief van enkele NS-medewerkers en is niet verbonden aan de Nederlandse Spoorwegen.

NS-medewerkers (5)

We gaan je een geheim verklappen: die app is eigenlijk geen echte app! De TrackFood website is er op gemaakt om zich op mobiele apparaten te gedragen als een app. De eerste keer dat je TrackFood bezoekt vanaf je smartphone vraagt de site of je TrackFood op je startpagina wil plaatsen. In sommige gevallen komt de TrackFood knop daar niet terecht maar vind je hem onder “apps”.

Staat tie daar ook niet? open dan Google Chrome* en ga naar www.trackfood.nl. Klik op de drie puntjes rechtsboven in de browser en klik op “Toevoegen aan startscherm”. Nu staat de TrackFood “app” op je telefoon! (*Of een andere browser, we raden de Samsung Internet browser af)

Mogelijk voldeed je review niet aan de eisen die wij er aan stellen. TrackFood moet een prettige plek zijn en reviews, zowel de positieve als de negatieve, zien we daarom graag opbouwend geschreven en met respect voor een ander. Ben je van mening dat je review hier wel aan voldoet maar zie je hem toch niet terug? Laat het ons dan even weten via de contact pagina.

Dat is vervelend! We merken soms dat personeel niet altijd goed is ingelicht over hoe en welke korting er gegeven wordt. Laat dit via het contactformulier even aan ons weten, dan maken we de eigenaar/bedrijfsleider er graag op attent. Indien het een gestructureerd probleem is, halen we de kortingsmelding weg.

De TrackFood redactie probeert zo veel mogelijk horecazaken te plaatsen. Dit is echter een enorme hoeveelheid werk en kost daardoor veel tijd. Waarschijnlijk zijn we nog niet in de gelegenheid geweest om op dat station zaken toe te voegen. Je kunt ons hierbij helpen door je suggesties aan ons door te geven.

TrackFood is exclusief voor NS-medewerkers. Op die manier is het voor ondernemers veel interessanter om korting te geven en blijft informatie over bijvoorbeeld de NS personeelsverblijven alleen beschikbaar voor de mensen die er daadwerkelijk wat te zoeken hebben. Door alleen inschrijvingen van mailadressen te accepteren die eindigen op @ns.nl of @nsstations.nl kunnen we dit garanderen.

Ondernemers (8)

Klik op “ondernemersmenu” en dan op “Vermeldingen Dashboard”. Hier zie je al jouw vermeldingen staan. Klik nu op “Aanpassen” bij de vermelding die je wil aanpassen.

TrackFood is exclusief voor NS-medewerkers. Zij kunnen zich alleen aanmelden met een @ns.nl e-mailadres. Op die manier zorgen we er voor dat de inhoud alleen zichtbaar is voor de mensen waar het voor bedoelt is. Voor ondernemers kunnen we die e-mail restrictie natuurlijk niet toepassen. Omdat we graag willen dat alleen mensen toegang hebben die ook daadwerkelijk iets te zoeken hebben op TrackFood, blokkeren we de ondernemer accounts die binnen een week na registratie nog geen vermelding hebben geplaatst of geclaimd. Is dit het geval en wil je toch graag jouw zaak claimen of toevoegen? Neem dan even contact met ons op om de blokkade er af te laten halen.

Vermeldingen die zowel veel bezocht worden (we kijken daarbij naar unieke bezoekers), als een hoge beoordeling hebben, krijgen van ons de toevoeging Populair.

Natuurlijk, we vinden het geweldig als je besluit om korting te geven aan NS-medewerkers. Neem via het contactformulier even contact met ons op en we passen het graag voor je aan!

Om een vermelding te claimen klik je op de vermelding. Rechts staat de claimknop (onderaan op mobiele apparaten). Klik er op en vul de gegevens in. Bij het pakket kiezen kies je voor Premium (als je geen korting geeft aan NS-personeel) of Premium Plus (als je wel korting geeft). Uiteraard mag je alleen je eigen bedrijf claimen: Bij een afgewezen claim is er géén restitutie mogelijk.

De “Plus” vermeldingen zijn exclusief voor bedrijven die korting (minimaal 10%) geven op hun assortiment aan NS-medewerkers. Deze vermeldingen komen bovenaan in de zoekresultaten te staan en zijn dus nóg beter te vinden voor NS-medewerkers.

De standaard vermelding is de gratis variant geplaatst door de TrackFood redactie. Wil je zelf de regie? Met de Premium vermelding ondersteun je TrackFood met een microbedrag per jaar. In ruil daarvoor geven we je extra’s om je bedrijf te promoten zoals meerdere afbeeldingen, openingstijden en meer!

Op de actie pagina vermelden we welke acties er op het moment zijn. Deze actie’s zijn altijd exclusief voor NS-personeel. Je kunt daarbij denken aan een (kortlopende) kortingsactie, een speciale NS-burger/maaltijd/shake, enz. We staan overal voor open! Wil je als ondernemer met ons samenwerken en een dergelijke actie opzetten? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Load More