Heel erg leuk dat je gebruik gaat maken van TrackFood.
Hieronder staan een paar regels waar je je aan moet houden bij het gebruik van TrackFood:

Voorwaarden voor NS-medewerkers

 1. Leef de functiegebonden regels en voorschriften na, denk hierbij bijvoorbeeld aan regels bij het verlaten van het stationsterrein en het verbod op het nuttigen van alcohol tijdens je dienst.
 2. We hebben een dubbele ambassadeursrol. Vanuit onze functie en nu ook vanuit TrackFood. Jij bepaalt het beeld wat ondernemers, collega’s en andere klanten van de eetgelegenheden hebben van ons.
 3. Hoewel de op TrackFood vermelde ondernemers zelf verantwoordelijk zijn voor de juistheid van de gegevens, stellen wij het wel op prijs dat als je merkt dat de informatie niet juist is, dit ons vertelt. Dit kan door een bericht te sturen via de contact pagina.
 4. Om TrackFood goed te laten werken, hebben we gegevens van je nodig. We gaan zorgvuldig om met deze gegevens en zullen persoonlijke informatie van jou niet delen met derden. Om de werking van TrackFood te verbeteren, willen we graag gebruik maken van informatie die we voor dit doel kunnen gebruiken.
 5. Schrijf reviews eerlijk. Hoe meer eerlijker reviews er op TrackFood staan, hoe succesvoller TrackFood is; immers wij willen collega’s graag goed informeren over de beste en lekkerste eetgelegenheden die rondom de stations te vinden zijn.
 6. Door je in te schrijven verklaar je akkoord te zijn met deze voorwaarden en deze na te leven.

Voorwaarden voor ondernemers

 1. Aanmelden voor of claimen van een Premium vermelding op TrackFood gebeurt op initiatief van de ondernemer.
 2. Alleen ondernemers die etenswaren aanbieden worden toegelaten op TrackFood.
 3. Het is ondernemers niet toegestaan reviews te plaatsen.
 4. Ondernemers zijn verplicht om binnen zeven dagen na registratie een vermelding te plaatsen of te claimen. Geregistreerde ondernemers zonder vermelding worden hierna op inactief gezet, wil de ondernemer daarna alsnog gebruik gaan maken van TrackFood dient deze eerst contact op te nemen met TrackFood. Als ondernemer biedt TrackFood de mogelijkheid om vermeldingen van andere ondernemers te bekijken, echter is deze informatie exclusief voor NS-personeel en mag daarom niet openbaar worden gemaakt.
 5. Het ingeschreven adres van de vestiging van de ondernemer mag niet verder van het station liggen dan 10  minuten lopen. Bij twijfel geeft Google Maps de doorslag.
 6. Verkoop van alcohol houdende drank is niet toegestaan aan geüniformeerd personeel.
 7. TrackFood heeft het recht om prijzen en plaatsingsvoorwaarden te allen tijde te wijzigen, zonder voorafgaande kennisgeving.
 8. Een standaardvermelding op TrackFood is gratis en wordt door de TrackFood redactie geplaatst. TrackFood biedt aan ondernemers de mogelijkheid om tegen een vergoeding een Premium vermelding te plaatsen of een bestaande standaardvermelding te claimen en om te zetten naar een Premium vermelding.
 9. De ondernemer is verantwoordelijk voor de juistheid van zijn gegevens. Hieronder vallen bijvoorbeeld bedrijfsgegevens, openingstijden en prijslijsten. TrackFood kan bij wijze van steekproef hier een controle op uitvoeren.
 10. Indien er sprake is van een Premium Plus vermelding waarbij korting geboden wordt aan NS-medewerkers dient deze korting ten alle tijden te worden geboden onder de voorwaarden die de ondernemer heeft aangegeven. Indien blijkt dat er geen korting gegeven wordt terwijl dit wel vermeld staat zal TrackFood hierover contact opnemen met de ondernemer. Blijkt er vervolgens geen verbetering dan zetten wij de Premium Plus vermelding om naar een Premium vermelding.
 11. Een vermelding op TrackFood is geldig voor één jaar, welke start op de dag van inschrijving. Inschrijvingen kunnen jaarlijks worden verlengd nadat de ondernemer zijn gegevens heeft gecontroleerd en geactualiseerd en in het geval van een betaalde vermelding de dan geldende vergoeding heeft betaald.
 12. TrackFood behoudt zich het recht voor ondernemers te weigeren dan wel te verwijderen die niet voldoen aan een of meerdere voorwaarden of waarbij uit controle blijkt dat de bedrijfsgegevens niet juist zijn. In het geval van verwijdering is er geen aanspraak op restitutie van eventueel betaalde plaatsingskosten mogelijk.
 13. Om in aanmerking te komen voor een “Plus” vermelding dient de geboden korting minimaal 10% van de standaard prijzen te zijn en te gelden voor een aanzienlijk deel van het geboden assortiment. Bij twijfel beslist TrackFood of de ondernemer hier aan voldoet.

Ondernemers gaan akkoord met alle voorwaarden bij aanmelding op TrackFood en nogmaals bij het plaatsten van elke vermelding.