Hallo en welkom op TrackFood!

TrackFood is een initiatief van enkele NS-personeelsleden. TrackFood is dus géén initiatief van NS zelf, maar van een paar enthousiaste vrijwilligers. Als NS-personeel hebben we vaak op verschillende stations onze pauzes. We nemen niet altijd onze boterhammen mee en dan is het fijn om ergens wat te kunnen halen of om ergens te kunnen zitten. We zijn heel blij met de mogelijkheden die NS ons daarvoor biedt, maar we willen ook wel eens wat anders.

Op TrackFood hebben we alle informatie bij elkaar gezet. Het is goed mogelijk dat we jouw bedrijf er ook bij hebben staan. Bedrijven die wij zelf plaatsen krijgen een basisvermelding. Hiervoor hoef je niet te betalen.

Als eigenaar van een bedrijf kun je jouw bedrijfsvermelding op TrackFood claimen: je kan dan zelf bepalen welke informatie je deelt met NS-medewerkers, openingstijden toevoegen, social media-links en meerdere foto’s plaatsen en nog veel meer. Hiervoor vragen we een kleine jaarlijkse bijdrage. Daarmee ondersteun je TrackFood en is je bedrijf nóg beter zichtbaar voor hongerige NS-ers!

In het kort, hoe werkt het:

  • Registreer je als ondernemer op TrackFood.
  • Log in en kijk of je bedrijf er al op staat. Zo ja, claim je bedrijf via de claimknop. Zo nee, voeg je bedrijf zelf toe via “vermelding toevoegen” in het ondernemersmenu.
  • De redactie beoordeeld je claim/toevoeging op juistheid en plaatst je bedrijf definitief op TrackFood.

Met TrackFood snijdt het mes aan twee kanten. Registreer vandaag nog via onderstaande knop. Nog vragen? Kijk dan bij de FAQ of stel je vraag via de contactpagina.